Érdekesség, hogy a fekete, a fehér, a zöld és még a rózsaszín bors is ugyanarról a növényről származik, csupán más-más érlelési folyamaton mentek át. Ez a típusú a legerősebb. Ő a nagybetűs (és szemű) Fekete bors, mely jellemzően a Michelin csillagos séfek körében közkedvelt.Az indiai, Malabarból származó fűszer enyhén édeskés, kesernyés, ugyanakkor rendkívül aromás ízeket rejt magában. Oké, hogy húslevest vétek nélküle készíteni, de egyébként is szinte bármilyen ételhez passzol. Kezdd talán te is levesekkel, aztán jöhetnek a főzelékek, a gombás ételek és a mártások. Szinte bármilyen húsételhez tehetsz – remekül kiegészíti a halak ízét.Egy lépéssel közelebb kerülhetsz a gasztrozseni ranghoz, ha nem –csak- főzés közben használod, hanem a kész ételre is szórsz egy keveset.
1050Ft
Készleten, 48 órán belül fűszerezhetsz
Tömeg | 30 g |
---|