• Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Szállítási módok

A kiszállítási idő a megrendeléstől számítva 1-2napot vesz igénybe.
A házhozszállítást az MPL futárszolgálat munkatársai végzik.
A szállítás módját és részleteit a megrendelés leadásakor határozhatja meg.

A csomag házhoz szállítására három féle lehetőség van:

Házhoz kézbesítés: a futárszolgálat két kísérletet tesz a csomag kézbesítésére. A futárszolgálat nem küld előre értesítést a kiszállítás időpontjáról, sikertelen kézbesítés esetén azonban a címen értesítőt hagy. Amennyiben a vásárló megadja a telefonszámát, úgy a futár az ezt követő kiszállításról telefonon egyeztet. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a futár értesítőt hagy arról, hogy a csomagot melyik postán és milyen időintervallumban lehet átvenni.
Kézbesítés Postán maradóként vagy MOL PostaPontra: a Postára vagy MOL Postaponra rendelhető csomag súlya nem haladhatja meg a 30 kilogrammot. A futárszolgálat a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. Az átvétel helyét a megrendelés leadásakor határozza meg.
Kézbesítés Csomagautomatára: a csomagautomatára rendelhető csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kilogrammot. A futárszolgálat a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. A csomag az üzenetben kapott azonosító és a telefonszám megadásával vehető ki az automatából. Ha a csomagot utánvéttel rendelte meg, az automatánál kifizetheti bankkártyával, így az automatánál rendezheti az utánvét összegét. A csomag rekesze a fizetés után kinyílik, majd ezután átvehető az áru. Amennyiben a csomag 48 órán belül nem kerül átvételre, a termék a legközelebbi postahelyre kerül. Erről és az átvételi határidőről a futárszolgálat a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld.

A kiszállítás díja az alábbiak szerint alakul:

Házhoz kézbesítés esetén a díj minden termék esetében 1190 ft.
Postán vagy MOL PostaPonton maradó csomag esetében a kiszállítás díja minden termék esetében 890 ft.
Az utánvét díja házhoz kézbesítés és a postán maradó csomag esetén: 200 ft.

Összegzés:
Házhoz kézbesítés utánvéttel: 1390 ft.
Postán vagy MOL PostaPonton maradó csomag utánvéttel: 1090 ft.